Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Τα «Αινίγματα του Βασιλιά» στις «Κυριακές με παραμύθια


Το παραστατικό πρόγραμμα "Κυριακές με παραμύθια", που ξεκίνησε την περυσινή θεατρική περίοδο, συνεχίζεται κι εφέτος στην 33η χρονιά της λειτουργίας του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Μετά την πρώτη φετινή παρουσίαση που δόθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου,  γεμίζοντας κάθε θέση στο «Καμπέρειο», οι παραστάσεις αφήγησης παραμυθιών θα συνεχισθούν όπως κάθε κυριακάτικο 15νθήμερο. Έτσι την ερχόμενη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου έρχεται μια ακόμη συνεργασία της Μικρής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων με την Ανθή Θάνου, η οποία πριν ένα χρόνο μας πρόσφερε μια εξαιρετική παράσταση για μικρούς και μεγάλους.



Η φετινή παράσταση αφήγησης παραμυθιών περιλαμβάνει τα αινίγματα του βασιλιά: Τι είναι τα δύο στεκούμενα, τα δύο τρεχούμενα και τα δύο κατοικούμενα; Μια παράσταση γεμάτη αινίγματα… «Τα αινίγματα του Βασιλιά»!

Η παράσταση θα δοθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 στο θέατρο «Καμπέρειο» 
Γενική είσοδος 5 €

Κρατήσεις θέσεων στα τηλ. 26510 25670 (καθημερινές, πρωινές ώρες) και 6972 445 708. Προπώληση εισιτηρίων στα γραφεία του Θεάτρου (Αρχοντικό Πυρσινέλλα, Παπάζογλου και Αραβαντινού γωνία, καθημερινές, πρωινές ώρες).

«Τα αινίγματα του Βασιλιά»! Παράσταση αφήγησης παραμυθιών με συνοδεία ζωντανής μουσικής. Αφήγηση: Ανθή Θάνου, Μουσική: Αλέξανδρος Μακρής
Φοράμε τα σιδερένια μας παπούτσια και ξεκινάμε το ταξίδι στους μύθους και στα παραμύθια της ελληνικής και παγκόσμιας προφορικής παράδοσης. Στόχος μας η ψυχαγωγία, η διασκέδαση, αλλά και η παραμυθία-παρηγοριά,¬ που τόσο ανάγκη έχουμε στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Οι ήρωες ζωντανεύουν με τη φωνή, την κίνηση, τη μιμική της αφηγήτριας και η μουσική από το ακορντεόν, την κιθάρα και τα μικρά κρουστά, συντροφεύει τους ήρωες και τραγουδά τα κατορθώματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου