Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

"Γελώντας άγρια» στο Politheatro


Με την παράσταση «Γελώντας άγρια» του Κρίστοφερ Ντουράγκ συνεχίζει το Politheatro τη συνεργασία του με το θέατρο Act της Πάτρας. Το έργο, που θα ανεβάσει ο θίασος της Πάτρας το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου, αφορά δύο σύγχρονους ανθρώπους σε μια μεγαλούπολη. Εκεί που συνωστίζονται τα πάθη, οι ψυχώσεις, οι ορέξεις ανθρώπων μοναχικών, ανέραστων και έτοιμων για όλα. Μια τυχαία συνάντηση κι ένα τυχαίο κωμικό συμβάν σε ένα σουπερμάρκετ, γίνεται η αφορμή και οι δύο να ξεγυμνωθούν και χωρίς οίκτο αρχίζουν να πετροβολούν ασταμάτητα με λέξεις την ψευτο-ηθική και τους ψευτο-θεσμούς της καλοβολεμένης κοινωνίας. 


Το γελώντας άγρια είναι ένα έργο κωμικό και συνάμα τραγικό. Είναι ένα έργο που η φαντασία του συνειδητού συναντάει την πραγματικότητα του υποσυνείδητου και τότε το άγριο γέλιο μπορεί να είναι η μόνη απάντηση του σύγχρονου ανθρώπου στην πραγματικότητα της ζωής.

Η μετάφραση είναι των Δημήτρη Φραγκίογλου και Χριστίνας Παπαδάκη, η σκηνοθεσία του Βασίλη Κόκκαλη και παίζουν οι Δημήτρης Τζαβάρας και Νεφεντίνα Μοσχόβου. Η μουσική επιμέλεια είναι του Διονύση Μπάστα, η σκηνογραφία και ενδυματολογία της Μαρίας Βασιλάκη και βοηθός ενδυματολόγου είναι η Δανάη Μακρή.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα 2 του Πολυθεάματος με ώρα έναρξης στις 9.15 το βράδυ. Γενική είσοδος 10 ευρώ και 8 ευρώ για φοιτητές, μαθητές και κατόχους κάρτας ανεργίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ. 2651003492/6955416236.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου