Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ioannina Rock Festival στο Νησάκι!

Για έκτη συνεχή χρονιά το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει στην πόλη μας το Ioannina Rock City Festival. Φέτος οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 11 Σεπτεμβρίου, μόνο στο Νησί της Παμβώτιδας και για αυτό και ονομάστηκε και Ioannina Rock Island.Από τις 6 το απόγευμα πλανόδιοι μουσικοί του Ionnina School of Music υποδέχονται τους επισκέπτες.Στις 7 μ.μ., στη θέση Σαράι, εμφανίζονται οι Solid Buzz, The R.A.G. και οι Blues People.



Στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, την Πλατεία Αλιέων, εμφανίζονται οι Beer for Breakfast, ακολουθεί ζούμπα και στη συνέχεια ο Γιώργος Γάκης και οι Troublemakers. Το πρόγραμμα κλείνουν με παραδοσιακά και έντεχνα ελληνικά τραγούδια οι Ηχοβάτες.

Παράλληλα, από νωρίς το απόγευμα, ο Αιμίλιος Νέος εκθέτει τις φωτογραφίες του, δίπλα στην εκκλησία του Νησιού. Η Βασιλική Σιαταρά και ο Κλέανδρος Ζυγούρης εκθέτουν έργα ζωγραφικής τους, στο Σαράι. Παράλληλα, στην πλατεία Μοναστηρίου θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας του Μενέλαου Συκοβέλη με τίτλο «Απειρωτάν Rock».

Στο μώλο του Νησιού ο Μουσικός Οίκος Σταύρος Ντούκας, για μια ακόμη χρονιά, διοργανώνει, από τις 6.30 μ.μ, μουσικά εργαστήρια, σεμινάρια και έκθεση μουσικών οργάνων.

Μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων θα γίνονται δρομολόγια με τα καραβάκια. Το Σωματείο Λεμβούχων Νήσου προσφέρει το εισιτήριο στην τιμή του 1€ με επιστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου